Lowrance

Sort By:
Display: as list / as grid
See on selline vidin, mis võimaldab Su paadi ahtri külge statsionaarselt kinnitatud kajaloodiandurit vajadusel paarkümmend cm üles-alla liigutada. Näiteks paadi veeskamisel või väga madalas vees sõites, kui on oht andurile viga teha. Saab muidugi ilma ka, aga selle vidinaga ikka turvalisem. Arvestades, et mõned andurid võivad sellest isegi 20x kõrgema hinnaga olla. NB! Pildil kujutet andur ei ole komplektis, selle saad siit ise täpselt sellise osta, nagu Su kajaloodil ainumast vaja on.
SKU: 10034
26,00 €
Osta see sinise pistikuga ja 7-pin andur oma tavalisele Elite- või Hook- tüüpi kajaloodile juurde, ja ongi mugav ja tundlik kajaloodi talvekomplekt olemas. Sama asi sobib suurepäraselt ka vertical jiggingu anduriks, kuhu tavalised DownScan andurid ei sobi. NB! See andur ei sobi Hook2 kajaloodidele. Nende jaoks pead soetama kas Hook2-4x jääpüügianduri, või Hook2-5+" jääpüügianduri! Elite Ti seeria kajaloodidele sobib see andur ka, aga sel puhul on vajalik juurde osta adapterjuhe üleminekuks 7-pin ja 9-pin vahel. Selle leiad meie lehelt tootekoodi 10930 alt.
SKU: 10035
135,00 €
SKU: 10036
91,50 €
Äge külgedele vaatav andur. Saab kasutada Elite Ti ja HDS seeria kajaloodidel. Pilt on nagu postkaart, näed detailselt veealuseid objekte. Olgu selleks siis uppunud puu, paadivrakk, kivivare või midagi muud. Piltidel nii vanem ja tehnilisem kui uuem ja seksikam disain. Sisult ja omadustelt ikka sarnased. Komplektis ka vajalikud metallkinnitused paadi ahtripeegli külge kinnitamiseks.
SKU: 10038
396,50 €
Mobiilne (jääpüügi) komplekt vanematele 5", 7", 9" Elite/Hook Chirp/HDI kajaloodidele/kombodele, millel tagaküljel sinine anduripistik. Ei sobi vanematele Elite DSI tüüpi kajaloodidele, millele pole taliandurit kahjuks tehtudki. Komplektis kott, muudetava kõrgusega alus, aku (12V ja 7Ah), laadija, jääaugu andur sinise pistikuga ja paar landikarpi. NB! See komplekt ei sisalda piltidel olevat kajaloodiekraani!!! Komplekt on mugavalt portatiivne ja selle abil saad oma varem soetatud 5-, 7- või 9-tollise ekraaniga kajaloodi ka talvel mõnusalt kasutusele võtta. Kui ei taha oma kajaloodi jalga või U-kinnitust paadi küljest ära võtta, siis saad sellegi meilt juurde osta. Sama kehtib toitejuhme kohta. Seda kotti tasub omada, kui kasutad erinevaid paate või käid kalal nii suvel kui talvel. NB! Selle komplekti jääpüügiandur ei sobi musta 9-pin pistikuga uuematele Elite Ti/Ti2/FS, HDS Carbon/Live või musta peene pistikuga Hook2/Reveal seeria kajaloodidele. Nende jaoks vaata meie tootevalikust teine sobiva talianduri ja toitejuhtmega kott, mis on samuti meie tootevalikus olemas.
SKU: 10040
303,98 €
Mitmesageduslik CHIRP-kajaloodide ahtriandur, mis on pea kõigil CHIRP kajaloodidel (Elite, Hook, Elite Ti ja HDS) standardkomplektis. Kui juhtud oma kajaloodi andurist mõne ujuva palgi või veepinna all peituva kivi abil jagu saama, siis siit saad uue osta. Samuti juhul, kui kasutad sama kajaloodi mitmel eri paadil, tasub igae paadile andur statsionaarselt külge panna. Kajaloodi ekraani võtad ju nagunii paadist kaasa.
SKU: 10037
171,82 €
Kui Su paadile pole plaanis paigaldada radarit, siis sobib see komplekt. Kui radar on plaanis, siis tuleks soetada selline autopiloodi komplekt, kus Point-1 on asendatud Precision-9 anduriga. Sest liikuvate objektide jälgimiseks reaalajas vajab radar just Precision-9 GPS andurit.
Komplekti kuulub:
• Point-1 AP juhtimis- ja GPS andur,
• NAC-1 Autopilot Computer,
• Hüdropump PUMP-1 – 0.8L kahesuunaline pump koos hüdraulika täitmise komplektiga
• Sisselülitamise Standby-Auto nupp
• NMEA2000 võrgu komponendid, millega süsteem kajaloodiga ühendatakse.

SKU: 10117
1526,02 € (5%)
1606,33 €
Lowrance HOOK² seeria uued kajaloodid eristuvad senistest Hook-seeria kajaloodidest oma veelgi suurendatud kasutusmugavuse poolest. Sõltumata HOOK² mudelist tunneb kajalood nüüd sisselülitamisel anduri tüübi ise ära. Samuti muudab kajalood ise kasutamise käigus vastavalt vajadusele pidevalt anduri seadeid, hoides pildi maksimaalselt kvaliteetse, mistõttu kaob vajadus pidevalt ise nuppe näppida. Kui Sul on aga oma nägemus ja tahad kajaloodist midagi enamat välja pigistada, siis saad selle automaatrezhiimi loomulikult ka paari nupuvajutusega välja lülitada. Sisuliselt tähendab see, et paned anduri vette, ühendad juhtmed taha ja kõik töötab automaatselt.
Uues seerias ongi 4“ kajalood kõige väiksem. Lisaks on ka 4“ ekraaniga kajaloodid esmakordselt keeratud horisontaalsesse asendisse analoogiliselt suuremate mudelitega, suurendamaks kasutusmugavust. Samuti on kajaloodil eestikeelne menüü.
Sellel mudelil on lihtne GPS, mis võimaldab jälgida oma asukohta, liikumistrajektoori ja salvestada vajalikke punkte (nt kalakohti). Samas ei ole sellel seadmel kaardipesa ja ei saa lisada veekogude sügavuskaarte. Kui seda võimalust vajad, siis vaata juba mudelit Hook2-5 HDI, mis on soodsaim kaartide kasutamisvõimalusega kajalood.
Andur on allavaatav, lihtne ühesageduslik Bullet-tüüpi (200kHz) ja laiendatud vaatenurgaga, mis näitab hästi kalu ja põhjakontuuri paadi all. Sama kajalood on saadaval ka All Seasons mobiilse paketina.
Toode olemas ja müügis! Küsi pakkumist!
SKU: 10513
179,00 €
Lihtne 83/200 kHz sagedustega ahtriandur vanemat tüüpi (musta värvi) pistikuga, sobib vanematele Mark ja Elite 4" ja 5" ekraaniga kajaloodidele.
SKU: 10556
88,45 €
Osta see 83/200 kHz andur oma Mark ja Elite-3/4/5/7 kajaloodile juurde, ja ongi mugav ja tundlik kajaloodi talvekomplekt olemas. Ei sobi uuematele Hook, Hook2 ja Elite Ti seeria kajaloodidele, samuti vanematele DSI ja HDI tüüpi kajaloodidele. Juhet on anduril 2,1 m.
Sellel anduril on kajaloodi ekraaniga ühendamiseks sabas 6-ne emane musta värvi pistik, kuhu tulevad kokku nii anduri kui toite otsad. Toitejuhtme peal on ka standardne sulavkaitsme pesa.
SKU: 10559
128,00 €
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
SKU: 10774
29,00 €
Lowrance Active Imaging™ 3-1 andur on edasiarendus senisest populaarsest Totalscan andurist, mis annab põhjastruktuuridest veelgi detailsema ja selgema ülevaate ja võimaldab DownScan FishReveal™-tehnoloogiat kasutades senisest märksa paremini saada ülevaadet sellest, kus kalad asuvad. Sest senisel kahevärvilisel allavaate struktuur- ja downskänni pildil värvib kajalood need lihtsalt ja kontrastselt teist värvi, nagu alumisel pildil näha. Sobib kõigile uutele Elite Ti2, Elite FS ja HDS Live kajaloodidele.
SKU: 10792
450,00 €
See siin on Lowrance Hook2/Hook Reveal seeria 5", 7", 9" ja 12" kajaloodidele sobiv toitejuhe. Kui Sul on Hook2-4x kajalood, siis toitejuhe on ühes tükis koos andurijuhtmega, ja ühendatakse samasse pistikusse. Ja seda eraldi osta ei saa ega pole vaja. Kõigi teiste Lowrance kajaloodiseeriate (HDS, Elite, Elite Ti, ELite Ti2, Mark, Hook jne) tarbeks tuleb osta teistsugune toitejuhe.
SKU: 10804
30,00 €
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
SKU: 10805
28,00 €
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
SKU: 10806
29,00 €
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
SKU: 10808
30,00 €
Lihtne kinnituskomplekt koos kruvide ja seibidega Lowrance 83/200 andurite tarbeks. Loomulikult roostevaba.
SKU: 10865
35,58 €
Kahest kronsteinist koosnev lamepaigalduskomplekt, millega saad anduri kinnitada väljastpoolt paadi põhja alla. Kasulik siis, kui ahtrikinnitust pole miskipärast mõiistlik või võimalik kasutada.
SKU: 10925
80,32 €
Lowrance kajaloodidele mõeldud GPS-lisaantenn, mis muudab navigeerimise veelgi täpsemaks ja kiiremaks. Sobib NMEA2000-ühilduvatele Lowrance kajaloodidele, sest ühendatakse kajaloodiga NMEA2000 andmevõrgu kaudu.
SKU: 10958
338,04 € (5%)
355,83 €
See adapterjuhe võimaldab Sinu vanema sinise 7-pin otsikuga anduri ühendada 9-pin-isesse musta anduripistikusse. Üpris kasulik asi lihtsamatel anduritel kasutamiseks. Näiteks taliandurid on olnud juba hulk aastaid sisult täpselt samad, aga sõltuvalt kajaloodiekraanist on nende pistikud erinevad. Kui Sul vanem andur olemas, või õiget pole kiiresti saada, siis aitab see adapter probleemi ära lahendada.
SKU: 10930
40,00 €
Seda ekraanikaitset on Sul vaja Lowrance HDS-9 Live kajaloodi ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Lowrance HDS ja Elite Ti/Ti2 seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga vahel võib see ära kaduda. NB! See ekraanikate ei sobi HDS-9 Gen3 ja HDS-9 Carbon ekraanidele.
SKU: 11094
40,00 €
See andur sobib Lowrance Elite Ti, Elite Ti2 ja HDS Live kajaloodidele talveanduriks. Sobib suurepäraselt ka paadist püügil vertical jiggingu anduriks, kuhu tavalised DownScan andurid ei sobi.
NB! See andur ei sobi Hook või Hook2 kajaloodile. Nende jaoks pead soetama teistsugused jääpüügiandurid, mis on samuti meie tootevalikus olemas ja sobivad vastava ekraani ja pistikuga. Täpsem info on leitav meie nõuandeblogi vastavast artiklist!
SKU: 11095
138,00 €
Mobiilne (jääpüügi) komplekt Elite Ti/Elite Ti2/HDS Carbon/HDS Live kuni 7" ekraaniga kajaloodidele. Komplektis kott, muudetava kõrgusega alus, aku (12V ja 7Ah), laadija, jääaugu andur 9-pin musta pistikuga ja paar landikarpi. NB! See komplekt ei sisalda piltidel olevat kajaloodiekraani!!! Komplekt on mugavalt portatiivne ja selle abil saad oma varem soetatud 5- või 7-tollise ekraaniga kajaloodi ka talvel mõnusalt kasutusele võtta. Kui ei taha oma kajaloodi jalga või U-kinnitust paadi küljest ära võtta, siis saad sellegi meilt juurde osta. Sama kehtib toitejuhtme kohta. Seda kotti tasub omada, kui kasutad erinevaid paate või käid kalal nii suvel kui talvel. NB! Selle komplekti jääpüügiandur ei sobi sinise pistikuga vanemate Elite/Hook või musta peene pistikuga Hook2/Reveal seeria kajaloodidele. Nende jaoks vaata meie tootevalikust teine sobiva talianduri ja toitejuhtmega kott, mis on samuti meie tootevalikus olemas.
SKU: 11103
303,98 €
Mobiilne (jääpüügi) komplekt Hook2 kajaloodidele 5", 7" ja 9" ekraanidega kajaloodidele. Komplektis kott, aku (12V ja 7Ah), laadija, Hook2/Hook Reveal jääaugu andur musta peenema pistikuga ja paar landikarpi. NB! See komplekt ei sisalda piltidel olevat kajaloodi!!! Komplekt on mugavalt portatiivne ja selle abil saad oma varem soetatud 5-, 7- või 9-tollise Hook2/Reveal ekraaniga kajaloodi ka talvel mõnusalt kasutusele võtta. Tasub kaaluda, kui kasutad erinevaid paate või käid kalal nii suvel kui talvel. NB! Selle komplekti jääpüügiandur ei sobi sinise pistikuga vanemate Elite/Hook või 9-pin musta pistikuga Elite Ti/Elite Ti2/HDS Carbon/HDS Live seeria kajaloodidele. Nende jaoks vaata meie tootevalikust eraldi sobiva talianduriga kott, mis on meie tootevalikus samuti olemas.
SKU: 11104
303,98 €
Lowrance Hook Reveal on uus soodsaima hinnaga kajaloodide seeria, mis vahetab välja senise Hook2 põlvkonna. Hook Reveali näol on tegemist Lowrance nuppudega juhitava kajaloodiseeriaga. Eelmiste Hook-seeriate traditsioone jätkates on tegemist väga lihtsasti kasutatava ja automaatselt seadistuva kajaloodiga, mis tänu Fish Reveal tarkvarale suudab kalu näidata veelgi selgemalt. Kõik Hook Reveal seeria kajaloodid sisaldavad „baasvarustuses“ GPS-i ja microSD kaardipesa ning on sügavuskaartide kasutamise võimalusega. Uue seeria komplektides on kasutusel 3 erinevat andurit: Allavaatavad 50/200 kHz ja Splitshot ning alla ja ja külgedele vaatav Tripleshot. Jääpüügiks saab juurde osta Hook2/Reveal talianduri. Hook Reveal seeria kajaloodide andurite ja voolujuhtmete pistikud on samasugused nagu Hook2 seerial – seega sobivad neile kõik Hook2 andurid, juhtmed ja adapterid. Hook Reveal kajaloodidele saab ekraanikaitsed lisavarustusena juurde osta. Käesolev kajalood on 5-tollise ekraaniga ja komplekteeritud Splitshot anduriga, mis võimaldab vaadata paadi alla.
SKU: 11106
340,20 € (10%)
378,00 €
Lowrance Hook Reveal on uus soodsaima hinnaga kajaloodide seeria, mis vahetab välja senise Hook2 põlvkonna. Hook Reveali näol on tegemist Lowrance nuppudega juhitava kajaloodiseeriaga. Eelmiste Hook-seeriate traditsioone jätkates on tegemist väga lihtsasti kasutatava ja automaatselt seadistuva kajaloodiga, mis tänu Fish Reveal tarkvarale suudab kalu näidata veelgi selgemalt. Kõik Hook Reveal seeria kajaloodid sisaldavad „baasvarustuses“ GPS-i ja microSD kaardipesa ning on sügavuskaartide kasutamise võimalusega. Uue seeria komplektides on kasutusel 3 erinevat andurit: Allavaatavad 50/200 kHz ja Splitshot ning alla ja ja külgedele vaatav Tripleshot. Jääpüügiks saab juurde osta Hook2/Reveal talianduri. Hook Reveal seeria kajaloodide andurite ja voolujuhtmete pistikud on samasugused nagu Hook2 seerial – seega sobivad neile kõik Hook2 andurid, juhtmed ja adapterid. Hook Reveal kajaloodidele saab ekraanikaitsed lisavarustusena juurde osta. Käesolev kajalood on 7-tollise ekraaniga ja komplekteeritud Splitshot anduriga, mis võimaldab vaadata paadi alla.
SKU: 11108
415,80 € (10%)
462,00 €
Lowrance Hook Reveal on uus soodsaima hinnaga kajaloodide seeria, mis vahetab välja senise Hook2 põlvkonna. Hook Reveali näol on tegemist Lowrance nuppudega juhitava kajaloodiseeriaga. Eelmiste Hook-seeriate traditsioone jätkates on tegemist väga lihtsasti kasutatava ja automaatselt seadistuva kajaloodiga, mis tänu Fish Reveal tarkvarale suudab kalu näidata veelgi selgemalt. Kõik Hook Reveal seeria kajaloodid sisaldavad „baasvarustuses“ GPS-i ja microSD kaardipesa ning on sügavuskaartide kasutamise võimalusega. Uue seeria komplektides on kasutusel 3 erinevat andurit: Allavaatavad 50/200 kHz ja Splitshot ning alla ja ja külgedele vaatav Tripleshot. Jääpüügiks saab juurde osta Hook2/Reveal talianduri. Hook Reveal seeria kajaloodide andurite ja voolujuhtmete pistikud on samasugused nagu Hook2 seerial – seega sobivad neile kõik Hook2 andurid, juhtmed ja adapterid. Hook Reveal kajaloodidele saab ekraanikaitsed lisavarustusena juurde osta. Käesolev kajalood on 7-tollise ekraaniga ja komplekteeritud Tripleshot anduriga, mis võimaldab vaadata paadi alla ja külgedele.
SKU: 11109
495,90 € (10%)
551,00 €
Lowrance Hook Reveal on uus soodsaima hinnaga kajaloodide seeria, mis vahetab välja senise Hook2 põlvkonna. Hook Reveali näol on tegemist Lowrance nuppudega juhitava kajaloodiseeriaga. Eelmiste Hook-seeriate traditsioone jätkates on tegemist väga lihtsasti kasutatava ja automaatselt seadistuva kajaloodiga, mis tänu Fish Reveal tarkvarale suudab kalu näidata veelgi selgemalt. Kõik Hook Reveal seeria kajaloodid sisaldavad „baasvarustuses“ GPS-i ja microSD kaardipesa ning on sügavuskaartide kasutamise võimalusega. Uue seeria komplektides on kasutusel 3 erinevat andurit: Allavaatavad 50/200 kHz ja Splitshot ning alla ja ja külgedele vaatav Tripleshot. Jääpüügiks saab juurde osta Hook2/Reveal talianduri. Hook Reveal seeria kajaloodide andurite ja voolujuhtmete pistikud on samasugused nagu Hook2 seerial – seega sobivad neile kõik Hook2 andurid, juhtmed ja adapterid. Hook Reveal kajaloodidele saab ekraanikaitsed lisavarustusena juurde osta. Käesolev kajalood on 9-tollise ekraaniga ja komplekteeritud Tripleshot anduriga, mis võimaldab vaadata paadi alla ja külgedele.
SKU: 11111
619,20 € (10%)
688,00 €
Lowrance Hook Reveal on uus soodsaima hinnaga kajaloodide seeria, mis vahetab välja senise Hook2 põlvkonna. Hook Reveali näol on tegemist Lowrance nuppudega juhitava kajaloodiseeriaga. Eelmiste Hook-seeriate traditsioone jätkates on tegemist väga lihtsasti kasutatava ja automaatselt seadistuva kajaloodiga, mis tänu Fish Reveal tarkvarale suudab kalu näidata veelgi selgemalt. Kõik Hook Reveal seeria kajaloodid sisaldavad „baasvarustuses“ GPS-i ja microSD kaardipesa ning on sügavuskaartide kasutamise võimalusega. Uue seeria komplektides on kasutusel 3 erinevat andurit: Allavaatavad 50/200 kHz ja Splitshot ning alla ja ja külgedele vaatav Tripleshot. Jääpüügiks saab juurde osta Hook2/Reveal talianduri. Hook Reveal seeria kajaloodide andurite ja voolujuhtmete pistikud on samasugused nagu Hook2 seerial – seega sobivad neile kõik Hook2 andurid, juhtmed ja adapterid. Hook Reveal kajaloodidele saab ekraanikaitsed lisavarustusena juurde osta. Käesolev komplekt sisaldab 5-tollist ekraani, Hook2/Reveal 200kHz taliandurit, veekindla põhjaga kotti, 7Ah 12V akut, laadijat, kajaloodi alust ja ujukit, mis võimaldab edukalt jälgida kalu jääaugus või paadi all.
SKU: 11112
539,10 € (10%)
599,00 €
Lowrance Hook Reveal on uus soodsaima hinnaga kajaloodide seeria, mis vahetab välja senise Hook2 põlvkonna. Hook Reveali näol on tegemist Lowrance nuppudega juhitava kajaloodiseeriaga. Eelmiste Hook-seeriate traditsioone jätkates on tegemist väga lihtsasti kasutatava ja automaatselt seadistuva kajaloodiga, mis tänu Fish Reveal tarkvarale suudab kalu näidata veelgi selgemalt. Kõik Hook Reveal seeria kajaloodid sisaldavad „baasvarustuses“ GPS-i ja microSD kaardipesa ning on sügavuskaartide kasutamise võimalusega. Uue seeria komplektides on kasutusel 3 erinevat andurit: Allavaatavad 50/200 kHz ja Splitshot ning alla ja ja külgedele vaatav Tripleshot. Jääpüügiks saab juurde osta Hook2/Reveal talianduri. Hook Reveal seeria kajaloodide andurite ja voolujuhtmete pistikud on samasugused nagu Hook2 seerial – seega sobivad neile kõik Hook2 andurid, juhtmed ja adapterid. Hook Reveal kajaloodidele saab ekraanikaitsed lisavarustusena juurde osta. Käesolev komplekt sisaldab 7-tollist ekraani, Hook2/Reveal 200kHz taliandurit, veekindla põhjaga kotti, 7Ah 12V akut, laadijat, kajaloodi alust ja ujukit, mis võimaldab edukalt jälgida kalu jääaugus või paadi all.
SKU: 11113
913,50 € (10%)
1015,00 €