Transducer LOWRANCE HDI Skimmer MED/HIGH 455/800 kHz 9PIN

SKU: 12123
Brand:
Price:
171,82 €
Qty.: - +
Similar products
Mitmesageduslik CHIRP-kajaloodide ahtriandur, mis on pea kõigil CHIRP kajaloodidel (Elite, Hook, Elite Ti ja HDS) standardkomplektis. Kui juhtud oma kajaloodi andurist mõne ujuva palgi või veepinna all peituva kivi abil jagu saama, siis siit saad uue osta. Samuti juhul, kui kasutad sama kajaloodi mitmel eri paadil, tasub igae paadile andur statsionaarselt külge panna. Kajaloodi ekraani võtad ju nagunii paadist kaasa.
SKU: 10037
171,82 €
See andur sobib Lowrance Elite Ti, Elite Ti2 ja HDS Live kajaloodidele talveanduriks. Sobib suurepäraselt ka paadist püügil vertical jiggingu anduriks, kuhu tavalised DownScan andurid ei sobi.
NB! See andur ei sobi Hook või Hook2 kajaloodile. Nende jaoks pead soetama teistsugused jääpüügiandurid, mis on samuti meie tootevalikus olemas ja sobivad vastava ekraani ja pistikuga. Täpsem info on leitav meie nõuandeblogi vastavast artiklist!
SKU: 11095
138,00 €
See on täpselt samasugune suurte nuppudega U-kujuline metallist kinnituskronstein, mis Sinu 9" Lowrnace HDS-9 või Elite-9 FS kajaloodiga originaalkomplektis kaasas oli. Muidu Sul seda vaja ei lähe, aga kui tahad enda olemasolevat kajaloodi kasutada teisel paadil, või seda ekraani talvel jää peale navigeerimiseks kaasa võtta (näiteks saani või ATV külge kinnitada), ja ei taha kronsteini iga kord paadi küljest lahti kruvida, siis on küll mõistlik endale teine samasugune kronstein soetada. Komplektis on ka need 2 suurte plastpeadega kinnituskruvi, mis kipuvad ära kaduma, kui need ekraani küljest ära võtta.
SKU: 11706
43,00 €
Lowrance Active Imaging™ HD 3-1 andur on tõsistele kalastushuvilistele mõeldud edasiarendus senisest populaarsest Active Imaging 3-1 andurist. Anduri kuju on muudetud kandilisemaks ja kinnituskronsteini on märgatavalt tugevdatud. Tänu muudetud kujule säilib õigesti paigaldatud anduril põhjakontakt isegi üle 80km/h kiiruste juures. Kuna uus andur suudab kasutada ka 1+ Mhz sagedusi, siis annab ta põhjastruktuuridest veelgi detailsema ja selgema ülevaate ja võimaldab senisest märksa paremini saada ülevaadet sellest, kus kalad asuvad. See andur ei ole komplektis HDS PRO seeria kajaloodidega ja seda võib osta lisana. Kuigi väliselt sarnane, on see andur võimekam kui komplektis olev. Loomulikult näitab ka see andur nii alla kui külgedele, tootes Sonar CHIRP, DownScan ja SideScan pilte. Ostes juurde Lowrance S3100 lisaploki, on võimalik saavutada selle anduriga unikaalne Sidescan Fish Reveal võimekus, kus näiteks põhjastruktuuri pildil paadist 30m kaugusel külgsuunas asuv kala pole enam vaevumärgatav punkt, vaid on taustast kontrastselt erineva värviga tähistatud.
Hea uudis on veel see, et koos S3100 lisaplokiga saab seda andurit kasutada ka varasematel Lowrance HDS Live, HDS Carbon ja Elite FS seeriate kajaloodidel, luues ka neile 1+ MHz sageduste võimekuse ja Sidescan FishReveal võimalused.
SKU: 12329
575,10 € (10%)
639,00 €
See adapterjuhe võimaldab Sinu vanema sinise 7-pin otsikuga anduri ühendada Hook2/Hook Reveal kajaloodide peenemasse musta anduripistikusse. Üpris kasulik asi lihtsamatel anduritel kasutamiseks. Näiteks taliandurid on olnud juba hulk aastaid sisult täpselt samad, aga sõltuvalt kajaloodiekraanist on nende pistikud erinevad. Kui Sul vanem andur olemas, või õiget pole kiiresti saada, siis aitab see adapter probleemi ära lahendada.
SKU: 10953
40,00 €