Категории

Base BORIKA 10x10cm black

Артикул: 11820
Бренд:
Цена:
15,00 €
Кол-во: - +
Borika pöörlev platvorm kajaloodi ja lisavarustuse jaoks. Mõõdud 100*100 mm.
Схожие продукты
Reelingukinnituse ots kajaloodi RAM kinnitusjalale. 1" kuul ja 2 varianti U-kinnitusi, mida saab varieerida vastavalt reelingu jämedusele.
Артикул: 10125
30,00 €
Tõeline trollingukunnide unistus - suurepärane, läbimõeldud ja tugev RAM Rod 2000 ridvahoidja 1.5" kuulliigendiga, mis sobib suurepäraselt nii lendõngerulli, haspelrulli kui multirulliga ritvade hoidmiseks. Ja seda kiirel liiklemisel, trollingul kui tonkatamisel-feederdamisel. Ridva asendi seadmisel pole piire - keera ots kasvõi vastu vett kui soovid, et lant sügavamale sukelduks või tuul nööri ei mõjutaks. Kadumamineku vältimiseks näiteks angerjapüügil saad kasutada fiksaatorit. Komplektis on ka kinnitusjalg tasapinnalisele alusele kinnitamiseks. Võimalik on soetada ka U-kujulised või haaratskinnitused ridvahoidjate paigaldamiseks reelingule. Eluaegse garantiiga, mugavalt kasutatav ridvahoidja, mida on väga lihtne maha võtta ja taas paigaldada.
Артикул: 10612
92,00 €
RAM kinnituse ühenduslüli-hargnemine 1,5" kuuliga otstega. Selliste kinnituste turvaline kandevõime on ca 5 kg. Sellega saad ühe jala külge kinnitada mitu seadet, näiteks lisada kajaloodi kõrvale kaamera. Samuti võid seda kasutada tugevama kinnituse saamiseks mitmest punktist, kui näiteks riputad suuremat ekraani või muud seadet või vahendit. Vastavalt kasutatavale seadmele vali meie pakutavast sobiva pikkusega ühenduslülid ja kinnitusotsad oma seadme ja paadi jaoks.
Артикул: 11501
91,00 €
RAM topsihoidja koos neopreenist ümbrisega, mis mahutab ja hoiab Su 0.3-0.5 l joogi ilusti jaheda või soojana. Vali juurde sobivad kinnitused ja vahetükid-jupid, millega see oma kajaki, paadi, saani, auto, ratta, tsikli, ATV vms sõiduriista külge kinnitada. 1" kuulliigenditega kinnitus on piisavalt tugev ja turvaline.
Артикул: 11734
40,00 €