Категории

Hook BORIKA

Артикул: 11785
Бренд:
Цена:
7,00 €
Кол-во: - +
Universaalne konks Borika kinnitustele.
Схожие продукты
Korralik ja turvaline RAM kinnitusjalg 1" kuulliigendiga Sinu seikluskaamerale. Disainitud sobima GoPro tüüpi kinnitusega seikluskaameratele (GoPro, Eken, SjCam ja paljud teised). Tegemist on korraliku ja tugeva tükiga, millega saad oma seadme turvaliselt jalg- või mootorratta, ATV, lumesaani, auto armatuurlaua või paadi külge kinnitada täpselt sulle sobivas asendis. Alumisse otsa saab soovi korral soetada ka näiteks reelingukinnituse. Pildil olev kaamera ei kuulu komplekti.
Артикул: 10609
50,00 €
Reelingukinnituse ots kajaloodi RAM kinnitusjalale. 1.5" kuul ja roostevaba U-kinnitus koos lukustuvate mutritega, mida saab koos adapteriga sobitada vastavalt reelingu või toru jämedusele. Sobilik 18-25mm diameetriga reelingu või toru külge kinnitamiseks.
Артикул: 10611
30,00 €
RAM kiirkinnituse alumine ots, mis mõeldud kinnitamiseks alumiiniumrelsi külge (kayak sliding track rails), mida kasutatakse palju kajakkidel, ja mida alumiiniumpaaditootjad kasutavad järjest rohkem oma paatide parrastel. Lihtne kinnitada ja eemaldada 5 sekundiga. Kinnitusel on 1,5" kuulliigend, mille külge sobib mistahes sama mõõduga RAM kinnitus - olgu selleks kajaloodijalg, ridvahoidja, kaamerajalg, söödaalus või miskit muud vajalikku. Selliste kinnituste turvaline kandevõime on ca 5 kg. Vastavalt kasutatavale seadmele vali meie pakutavast sobiv 1,5" kuuliga liigendile mõeldud jalg kajaloodile, kaamerale, GPS-le või muule seadmele.
Артикул: 10720
40,00 €
Lowrance kajaloodi kinnitusots 1.5" kuuliga, mis on disainitud spetsiaalselt Lowrance Hook2 seeria kajaloodidele. Seda tüüpi 1.5" kuulkinnitused on arvestatud kuni 5 kg turvalise kandevõime jaoks. 1.5" kinnitusi soovitame kasutada raskemates oludes ja suuremate ekraanide puhul. Kergematel 4" ja 5" kajaloodidel võiks kasutada 1" kuuliga kinnitusi. Piltidel olevad kajaloodid ei kuulu komplekti.
Артикул: 10869
34,00 €
Kvaliteetne tassihoidik, mis kinnitub ükskõik millisesse Borika alusesse.
Артикул: 11809
21,00 €