Категории

Fastening kit BORIKA

Артикул: 11783
Бренд:
Цена:
90,00 €
Кол-во: - +
Kinnituskomplekt Borika, sisaldab alust, kinnitust ja 360-kraadi liigendit.
Схожие продукты
Tõeline trollingukunnide unistus - suurepärane, läbimõeldud ja tugev RAM Rod 2000 ridvahoidja 1.5" kuulliigendiga, mis sobib suurepäraselt nii lendõngerulli, haspelrulli kui multirulliga ritvade hoidmiseks. Ja seda kiirel liiklemisel, trollingul kui tonkatamisel-feederdamisel. Ridva asendi seadmisel pole piire - keera ots kasvõi vastu vett kui soovid, et lant sügavamale sukelduks või tuul nööri ei mõjutaks. Kadumamineku vältimiseks näiteks angerjapüügil saad kasutada fiksaatorit. Komplektis on ka kinnitusjalg tasapinnalisele alusele kinnitamiseks. Võimalik on soetada ka U-kujulised või haaratskinnitused ridvahoidjate paigaldamiseks reelingule. Eluaegse garantiiga, mugavalt kasutatav ridvahoidja, mida on väga lihtne maha võtta ja taas paigaldada.
Артикул: 10612
92,00 €
RAM kinnituse ühendusüli ilma otsteta, pikk variant. Mõeldud 1,5" kuuliga otstele. Selliste kinnituste turvaline kandevõime on ca 5 kg. Vastavalt kasutatavale seadmele vali meie pakutavast sobivad kajaloodi-, kaamera-, reelingu- ja muud kinnitusotsad selle jala juurde.
Артикул: 10718
81,00 €
Korralik ja turvaline RAM kinnitusjalg 1" kuulliigendiga ja pingutatava iminapaga. Sobib kinnitamiseks igasugustele siledatele pindadele, nt tuuleklaasile, hoiab hästi. Univeraalne jalg, mille rombikujulise kinnituse otsa sobib väga palju erinevaid, spetsiaalselt disainitud käsiseadmeid. Nt erinevad GPS-d, mobiiltelefonid, tahvelarvutid jne. Tegemist on igati korraliku ja tugeva tükiga, millega saad oma käsiseadme või kaamera turvaliselt jalg- või mootorratta, ATV, lumesaani, auto, paadi või kasvõi koduakna reelingu külge kinnitada.
Артикул: 10722
71,00 €
Borika pöörlev platvorm kajaloodi ja lisavarustuse jaoks. Mõõdud 164*68 mm.
Артикул: 11826
17,00 €
Universaalne Borika kinnitus nt. taskulambile.
Артикул: 11805
9,00 €