Категории

Carabiner BORIKA

Артикул: 11769
Бренд:
Цена:
14,00 €
Кол-во: - +
Karabiin Borika kinnitusega.
Схожие продукты
RAM kinnituse ühendusüli ilma otsteta, lühike variant. Mõeldud 1,5" kuuliga otstele. Selliste kinnituste turvaline kandevõime on ca 5 kg. Vastavalt kasutatavale seadmele vali meie pakutavast sobivad kajaloodi-, kaamera-, reelingu- ja muud kinnitusotsad selle jala juurde.
Артикул: 10719
40,00 €
Lihtme kinnitusots vöörimootori jala külge, mis kinnitub statsionaarselt. 1.5" kuuliga. Vali sobiva pikkusega jalg, mis kinnitub teise otsaga parda või reelingu külge, ja ongi olemas vajalik stabiliseeriv ühendus, et vöörimootor transpordil liialt ei hüpleks.
Артикул: 10931
36,00 €
RAM kinnituse ühenduslüli-hargnemine 1,5" kuuliga otstega. Selliste kinnituste turvaline kandevõime on ca 5 kg. Sellega saad ühe jala külge kinnitada mitu seadet, näiteks lisada kajaloodi kõrvale kaamera. Samuti võid seda kasutada tugevama kinnituse saamiseks mitmest punktist, kui näiteks riputad suuremat ekraani või muud seadet või vahendit. Vastavalt kasutatavale seadmele vali meie pakutavast sobiva pikkusega ühenduslülid ja kinnitusotsad oma seadme ja paadi jaoks.
Артикул: 11501
91,00 €
Kinnitusots mistahes RAM kinnitusele. 1.5" kuul ja teises otsas tugev roostevaba 6.3 cm kinnituspolt, mida saab vajadusel kasutada 1,5" kuuliga kinnituste vahelülidel, tekitamaks lisavõimaluse kaamera vms seadme kinnitamiseks sama jala külge. Piltidel on näidatud ka vastava kinnitusotsa kasutusvõimalusi.
Артикул: 11580
30,00 €