Категории

Ekraanikate LOWRANCE HDS-9 Live Sun Cover, valge plastik

Артикул: 11094
Бренд:
Цена:
40,00 €
Кол-во: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja Lowrance HDS-9 Live kajaloodi ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Lowrance HDS ja Elite Ti/Ti2 seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga vahel võib see ära kaduda. NB! See ekraanikate ei sobi HDS-9 Gen3 ja HDS-9 Carbon ekraanidele.
Схожие продукты
Артикул: 10090
60,09 €
Kui rendid sageli kalapüügiks erinevaid paate või tahad kajaloodi kasutada nii suvel kui talvel, siis osta see kajaloodihoidja oma mobiilsele komplektile kaasa. Kinnitad oma kajaloodi suvise anduri varda külge, kruvid varda paadi parda või reelingu külge, ja ongi veealla vaatavad silmad peas. Pealegi väga lihtne jälle maha võtta. Pildil kujutatud kajalood ja andur ei kuulu komplekti, aga siit lehelt saad täpselt vajalikud juurde osta.
NB! Seda toodet ei saa tellida pakiautomaati, sest oma pikkuse tõttu ei mahu see ka kõige suuremasse kappi. Saadame selle postiga teie poolt näidatud aadressi järgsesse postkontorisse.
Артикул: 10111
35,58 €
Lõpuks ometi on Lowrancel valmis saanud suurem mobiilne kott kuni 9" Lowrance kajaloodidele, kuhu mahub soovi korral ära nii Active Targeti plokk, kuni 9" kajaloodiekraan (HDS või Elite) ja keskmist mõõtu aku. Komplektis nendest midagi kaasas pole, ehk kõik loetletud jupid-ekraanid-andurid tuleb endal ise juurde soetada. Tasub osta, kui kasutad Active Targetit ja/või suuremat kajaloodiekraani ja käid kalal nii suvel kui talvel.
Артикул: 12334
364,80 € (5%)
384,00 €
Артикул: 12370
45,00 €