Patriot

Sort By:
Display: as list / as grid
Kui rendid sageli kalapüügiks erinevaid paate või tahad kajaloodi kasutada nii suvel kui talvel, siis osta see kajaloodihoidja oma mobiilsele komplektile kaasa. Kinnitad oma kajaloodi suvise anduri varda külge, kruvid varda paadi parda või reelingu külge, ja ongi veealla vaatavad silmad peas. Pealegi väga lihtne jälle maha võtta. Osavam Eesti nokitseja teeb muidugi ise ka selle valmis, aga neetult palju head kalastusaega läheb selle peale kaduma, ja võib juhtuda, et ikka ei saa nii hea..
SKU: 10033
30,00 €
Kui rendid sageli kalapüügiks erinevaid paate või tahad kajaloodi kasutada nii suvel kui talvel, siis osta see kajaloodihoidja oma mobiilsele komplektile kaasa. Kinnitad oma kajaloodi suvise anduri varda külge, kruvid varda paadi parda või reelingu külge, ja ongi veealla vaatavad silmad peas. Pealegi väga lihtne jälle maha võtta. Pildil kujutatud kajalood ja andur ei kuulu komplekti, aga siit lehelt saad täpselt vajalikud juurde osta.
NB! Seda toodet ei saa tellida pakiautomaati, sest oma pikkuse tõttu ei mahu see ka kõige suuremasse kappi. Saadame selle postiga teie poolt näidatud aadressi järgsesse postkontorisse.
SKU: 10111
35,58 €
SKU: 12820
56,00 €