7 pin extension cable XT-20BL, blue, 6m

SKU: 11533
Brand:
Price:
60,00 €
Qty.: - +
Similar products
Kui tahad, et Su unistuste paadis erinevad seadmed - kajaloodid/kaardiplotterid, erinevad andurid, tark elektrimootor, radar, raadio, bensiinimootor ja selle autopiloot ja igasugu muud vidinad - suudaksid omavahel suhelda ja sellega Su elu mugavamaks teha, siis ei pääse Sa kuidagi ilma paadisisese andmesidevõrguta, mida nimetatakse NMEA2000 võrguks. Ja see Pinpoint NMEA 2000 GPS Starter kit ongi see komplekt, mida Sul NMEA2000 võrgu ehituseks ainumast vaja on. Lisaks muidugi komboseadmele (Lowrancel näiteks alates Elite 7Ti-st), kuhu kogu see info kokku jõuab. See Starter Kit sisaldab 2 T-connectorit koos mõlema otsa terminaatoritega, 1m toitejuhet ja nn Backbone seadmekaableid. Iga järgmine vajalik tükk sellest sisemisest andmesidevõrgust tuleb tavaliselt järgmise omandatava seadmega kaasa. Sai ju keeruline jutt? Kui ise ei taha end kõige sellega kurssi viia, siis me võime kõik need võrgud ja ühendused ilusti ära teha ja ära häälestada.
SKU: 10110
122,00 €
See siin on Lowrance Hook2/Hook Reveal seeria 5", 7", 9" ja 12" kajaloodidele sobiv toitejuhe. Kui Sul on Hook2-4x kajalood, siis toitejuhe on ühes tükis koos andurijuhtmega, ja ühendatakse samasse pistikusse. Ja seda eraldi osta ei saa ega pole vaja. Kõigi teiste Lowrance kajaloodiseeriate (HDS, Elite, Elite Ti, ELite Ti2, Mark, Hook jne) tarbeks tuleb osta teistsugune toitejuhe.
SKU: 10804
30,00 €
Äge külgedele ja alla vaatav andurikomplekt, mis 3D ploki abiga suudab toota 3-mõõtmelist vaadet. Saab kasutada vaid Lowrance HDS Carbon ja HDS Live seeria kajaloodidel. Näed detailselt veealuseid objekte, samuti on kalad eri värvidega veekihis eristatavad.
Komplektis nii andur kui 3D Structurescan plokki, kuhu ta ühendatakse. Ja kuna see 3D andur kasutab vaid 455/800 kHz sagedusi, siis on klassikalise sonaripildi saamiseks vajalik ka tavaline 200kHz andur lisaks soetada. Kajalood on suuteline ka nende pildid kokku miksima.
Komplektis on loomulikult ka vajalikud kinnitused paadi ahtripeegli külge kinnitamiseks.
SKU: 12229
1372,50 €