Sun Cover LOWRANCE Hook2/Reveal - 5, white

SKU: 10806
Brand:
Price:
29,00 €
Qty.: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
Similar products
See siin on Lowrance Hook2/Hook Reveal seeria 5", 7", 9" ja 12" kajaloodidele sobiv toitejuhe. Kui Sul on Hook2-4x kajalood, siis toitejuhe on ühes tükis koos andurijuhtmega, ja ühendatakse samasse pistikusse. Ja seda eraldi osta ei saa ega pole vaja. Kõigi teiste Lowrance kajaloodiseeriate (HDS, Elite, Elite Ti, ELite Ti2, Mark, Hook jne) tarbeks tuleb osta teistsugune toitejuhe.
SKU: 10804
30,00 €
See adapterjuhe võimaldab Sinu vanema sinise 7-pin otsikuga anduri ühendada 9-pin-isesse musta anduripistikusse. Üpris kasulik asi lihtsamatel anduritel kasutamiseks. Näiteks taliandurid on olnud juba hulk aastaid sisult täpselt samad, aga sõltuvalt kajaloodiekraanist on nende pistikud erinevad. Kui Sul vanem andur olemas, või õiget pole kiiresti saada, siis aitab see adapter probleemi ära lahendada.
SKU: 10930
40,00 €
See andur sobib Lowrance Elite Ti, Elite Ti2 ja HDS Live kajaloodidele talveanduriks. Sobib suurepäraselt ka paadist püügil vertical jiggingu anduriks, kuhu tavalised DownScan andurid ei sobi.
NB! See andur ei sobi Hook või Hook2 kajaloodile. Nende jaoks pead soetama teistsugused jääpüügiandurid, mis on samuti meie tootevalikus olemas ja sobivad vastava ekraani ja pistikuga. Täpsem info on leitav meie nõuandeblogi vastavast artiklist!
SKU: 11095
138,00 €