Категории

Victorinox

Сортировать по:
Показать как: список / сетку
Lisaks kollase käepidemega Swibo-seeriale on Victorinoxil endalgi ajalooliselt suurepärane Fibroxi nugade seeria olemas. See 18cm pikkune fileerimisnuga on suurepärasest roostevabast Shveitsi terasest ja teeb head tööd nii algaja kui kogenud kasutaja käes. Laiem tera teeb lihtsaks sirgete lõigete tegemise. Nuga püsib kaua terav ja on lihtsasti teritatav.
Артикул: 10742
26,60 € (5%)
28,00 €
Lisaks kollase käepidemega Swibo-seeriale on Victorinoxil endalgi ajalooliselt suurepärane Fibroxi nugade seeria olemas. See 20cm pikkune tugev ja kvaliteetne fileerimisnuga on suurepärasest roostevabast Shveitsi terasest ja teeb head tööd nii algaja kui kogenud kasutaja käes. Viimastel aastatel üks meie lemmiknugasid, kui on vaja suuri kalu fileerida. Sellega oleme jagu saanud ka 5 kg kohadest, ja mitte tundide viisi piki luid nökerdades, vaid ikka risti läbi roogude lõigates, nagu kala fileeritakse. Nuga püsib kaua terav ja on lihtsasti teritatav. Üks tegijamaid siinpool ekvaatorit. Juurde tasub osta nahast Victorinoxi fileerimisnoa tupp, sest originaalpakendist saab see nuga peagi jagu.
Артикул: 10743
27,55 € (5%)
29,00 €
Lisaks kollase käepidemega Swibo-seeriale on Victorinoxil endalgi ajalooliselt suurepärane Fibroxi nugade seeria olemas. See 18cm pikkune fileerimisnuga on suurepärase õhukese ja eriti painduva roostevaba teraga ja sobilik kasutada seal, kus lõikamise ajal on vajalik nuga pandes hoida. Näiteks roogude lõikamisel filee küljest. Nagu kõik Victorinoxi Shveitsi terasest noad püsib seegi kaua terav ja on lihtsasti teritatav.
Артикул: 10745
30,40 € (5%)
32,00 €
Kõvasulamteradega noateritaja ehk "koorija" on paljudele kalameestele hästi tuntud. Sellega saab ka välitingimustes oma noa mõne liigutusega piisavalt teravaks, et sellega kala fileerida. Samuti on sellest tublisti abi, kui su fileerimisnuga on vale nurga all teritamisega tuksi pandud. Selle koorijaga saad nurgad jälle õigeks, et peenemate abivahenditega - näiteks Work Sharp käsiluisuga - tera edasi poleerida. Ei tasu kasutada, kui Su noateral on sees märgatavaid hambaid, sest koorija kipub neid suuremaks lõikama.
Артикул: 10746
24,70 € (5%)
26,00 €
Fileerimiskinnas on elementaarne turvavarustus tagamaks, et sa hajameelsushoos kala asemel kogemata hoopis iseennast ei fileeriks. Kuna nuga hoidvasse kätte on üsna keeruline sellesama noaga sisse lõigata, siis ei müüda neid kindaid paarina vaid üksikult. Selline kinnas on uni-sex ja uni-hand, st kaunistab nii naisi kui mehi ja sobib nii parema- kui vasakukäelistele. Kuna fileerija ülajäse võib vabalt olla nii käeke kui kämmal, siis on neid kindaid eri mõõtudes, S-ist XL-ini. Antud juhul on tegemist väiksemale käele mõeldud M-suurusega. Kuna tavakasutaja tavaliselt noaga väga hullusti ei rapsi, siis pakume eelkõige tundlikke, romantilisi ja sensitiivseid Soft Cut- tüüpi kindaid. Kes arvab end vajavat Hard Cut-i - küsige ja leiame neidki.
Артикул: 10749
17,10 € (5%)
18,00 €
Fileerimiskinnas on elementaarne turvavarustus tagamaks, et sa hajameelsushoos kala asemel kogemata hoopis iseennast ei fileeriks. Kuna nuga hoidvasse kätte on üsna keeruline sellesama noaga sisse lõigata, siis ei müüda neid kindaid paarina vaid üksikult. Selline kinnas on uni-sex ja uni-hand, st kaunistab nii naisi kui mehi ja sobib nii parema- kui vasakukäelistele. Kuna fileerija ülajäse võib vabalt olla nii käeke kui kämmal, siis on neid kindaid eri mõõtudes, S-ist XL-ini. Antud juhul on tegemist suuremale käele mõeldud L-suurusega. Kuna tavakasutaja tavaliselt noaga väga hullusti ei rapsi, siis pakume eelkõige tundlikke, romantilisi ja sensitiivseid Soft Cut- tüüpi kindaid. Kes arvab end vajavat Hard Cut-i - küsige ja leiame neidki.
Артикул: 10750
17,10 € (5%)
18,00 €
Wenger Swibo on Eestis juba aastaid olnud üks eelistatumaid fileerimisnuge. Victorinox ostis Wengeri ära ja teeb sama seeriat edasi. Selle 16cm pikkuse painduva roostevaba teraga noal on tera ülaserv sakiline, mis võimaldab sellega ka kalasoomust eemaldada. Suhteliselt lühikese ja mõnusalt kitsa teraga nuga on suurepärane just täpsemaks tööks, näiteks väiksemate kalade (ahvenate, jõeforellide) fileerimiseks. Suurepärane nuga ka lihtsalt kalade puhastamiseks.
Артикул: 10738
28,50 € (5%)
30,00 €
Wenger Swibo on Eestis juba aastaid olnud üks eelistatumaid fileerimisnuge. Victorinox ostis Wengeri ära ja teeb sama seeriat edasi. Sellel 20cm pikkuse painduva roostevaba teraga noal on peenem käepide, mis võimaldab seda paremini peos keerata ja lihtsamini asendit muuta. Mis teeb selle kitsa teraga noa suurepäraseks just täpsema toimetamise juures, näiteks ahvenate, kiloste kohade ja forellide ning kuni paarikiloste haugide fileerimisel.
Артикул: 10739
27,55 € (5%)
29,00 €
Wenger Swibo on Eestis juba aastaid olnud üks eelistatumaid fileerimisnuge. Victorinox ostis Wengeri ära ja teeb sama seeriat edasi. Sellel 20cm pikkuse painduva roostevaba teraga noal on tavaline käepide, mis võimaldab paremini ka suurte kalade kallale minna. Sest mitmekilose haugi või koha roogude lõikamiseks peab olema hästi terav nuga ja tutske mittelibisev käepide, millest saab tugevasti kinni hoida. Hea sirge ja kitsas tera võimaldab nuga hästi pöörata.
Артикул: 10740
27,55 € (5%)
29,00 €
Lisaks kollase käepidemega Swibo-seeriale on Victorinoxil endalgi ajalooliselt suurepärane Fibroxi nugade seeria olemas. See 18cm pikkune fileerimisnuga on suurepärasest roostevabast Shveitsi terasest ja teeb head tööd nii algaja kui kogenud kasutaja käes. Laiem tera teeb lihtsaks sirgete lõigete tegemise. Nuga püsib kaua terav ja on lihtsasti teritatav.
Артикул: 11531
23,75 € (5%)
25,00 €
Артикул: 12367
30,40 € (5%)
32,00 €
Артикул: 12368
27,55 € (5%)
29,00 €