Sun Cover LOWRANCE Hook2/Reveal - 9, white

SKU: 10808
Brand:
Price:
30,00 €
Qty.: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
Similar products
Mobiilne (jääpüügi) komplekt vanematele 5", 7", 9" Elite/Hook Chirp/HDI kajaloodidele/kombodele, millel tagaküljel sinine anduripistik. Ei sobi vanematele Elite DSI tüüpi kajaloodidele, millele pole taliandurit kahjuks tehtudki. Komplektis kott, muudetava kõrgusega alus, aku (12V ja 7Ah), laadija, jääaugu andur sinise pistikuga ja paar landikarpi. NB! See komplekt ei sisalda piltidel olevat kajaloodiekraani!!! Komplekt on mugavalt portatiivne ja selle abil saad oma varem soetatud 5-, 7- või 9-tollise ekraaniga kajaloodi ka talvel mõnusalt kasutusele võtta. Kui ei taha oma kajaloodi jalga või U-kinnitust paadi küljest ära võtta, siis saad sellegi meilt juurde osta. Sama kehtib toitejuhme kohta. Seda kotti tasub omada, kui kasutad erinevaid paate või käid kalal nii suvel kui talvel. NB! Selle komplekti jääpüügiandur ei sobi musta 9-pin pistikuga uuematele Elite Ti/Ti2/FS, HDS Carbon/Live või musta peene pistikuga Hook2/Reveal seeria kajaloodidele. Nende jaoks vaata meie tootevalikust teine sobiva talianduri ja toitejuhtmega kott, mis on samuti meie tootevalikus olemas.
SKU: 10040
303,98 €
Äge külgedele ja alla vaatav andurikomplekt, mis 3D ploki abiga suudab toota 3-mõõtmelist vaadet. Saab kasutada vaid Lowrance HDS Carbon ja HDS Live seeria kajaloodidel. Näed detailselt veealuseid objekte, samuti on kalad eri värvidega veekihis eristatavad.
Komplektis nii andur kui 3D Structurescan plokki, kuhu ta ühendatakse. Ja kuna see 3D andur kasutab vaid 455/800 kHz sagedusi, siis on klassikalise sonaripildi saamiseks vajalik ka tavaline 200kHz andur lisaks soetada. Kajalood on suuteline ka nende pildid kokku miksima.
Komplektis on loomulikult ka vajalikud kinnitused paadi ahtripeegli külge kinnitamiseks.
SKU: 12229
1372,50 €
Andurimoodul Lowrance S3100 võib olla vajalik mitmel otstarbel. Näiteks siis, kui soovid enda HDS Live või Elite FS kajaloodile anda Lowrance uute Active Imaging HD 3-1 andurite 1+ MHz võimekust, saamaks senisest veelgi teravamaid pilte. Ja loomulikult ka selleks, et võtta erinevatest anduritest parim ja kasutada koos selle Megahertzise anduriga kalatuvastustehnoloogiat SideScan Fish Reveal, mis teeb külgvaatepiltidelt kalade leidmise ja nende suuruse hindamise oluliselt lihtsamaks.
SideScan FishReveali võimekuse saavutamiseks (koos Active Imaging HD (M/H) 3-1 anduriga) on seda plokki vaja ka HDS PRO seeria kajaloodide omanikel.
SKU: 12330
1143,00 €