Sun Cover LOWRANCE Hook2/Reveal - 9, white

SKU: 10808
Brand:
Price:
30,00 €
Qty.: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
Similar products
Andurimoodul Lowrance S3100 võib olla vajalik mitmel otstarbel. Näiteks siis, kui soovid enda HDS Live või Elite FS kajaloodile anda Lowrance uute Active Imaging HD 3-1 andurite 1+ MHz võimekust, saamaks senisest veelgi teravamaid pilte. Ja loomulikult ka selleks, et võtta erinevatest anduritest parim ja kasutada koos selle Megahertzise anduriga kalatuvastustehnoloogiat SideScan Fish Reveal, mis teeb külgvaatepiltidelt kalade leidmise ja nende suuruse hindamise oluliselt lihtsamaks.
SideScan FishReveali võimekuse saavutamiseks (koos Active Imaging HD (M/H) 3-1 anduriga) on seda plokki vaja ka HDS PRO seeria kajaloodide omanikel.
SKU: 12330
1143,00 €
See adapterjuhe võimaldab Sinu 9-pin otsikuga anduri ühendada 7-pin-isesse anduripistikusse. Üpris kasulik asi lihtsamatel anduritel kasutamiseks. Näiteks taliandurid on olnud juba hulk aastaid sisult täpselt samad, aga sõltuvalt kajaloodiekraanist on nende pistikud erinevad.
SKU: 12834
40,00 €