Sun Cover LOWRANCE Hook2/Reveal - 5, white

SKU: 10806
Brand:
Price:
29,00 €
Qty.: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
Similar products
Kui tahad, et Su unistuste paadis erinevad seadmed - kajaloodid/kaardiplotterid, erinevad andurid, tark elektrimootor, radar, raadio, bensiinimootor ja selle autopiloot ja igasugu muud vidinad - suudaksid omavahel suhelda ja sellega Su elu mugavamaks teha, siis ei pääse Sa kuidagi ilma paadisisese andmesidevõrguta, mida nimetatakse NMEA2000 võrguks. Ja see Pinpoint NMEA 2000 GPS Starter kit ongi see komplekt, mida Sul NMEA2000 võrgu ehituseks ainumast vaja on. Lisaks muidugi komboseadmele (Lowrancel näiteks alates Elite 7Ti-st), kuhu kogu see info kokku jõuab. See Starter Kit sisaldab 2 T-connectorit koos mõlema otsa terminaatoritega, 1m toitejuhet ja nn Backbone seadmekaableid. Iga järgmine vajalik tükk sellest sisemisest andmesidevõrgust tuleb tavaliselt järgmise omandatava seadmega kaasa. Sai ju keeruline jutt? Kui ise ei taha end kõige sellega kurssi viia, siis me võime kõik need võrgud ja ühendused ilusti ära teha ja ära häälestada.
SKU: 10110
122,00 €
Külgedele ja alla vaatav andur. Saab kasutada Lowrance Hook2 Tripleshot ja Reveal Tripleshot kajaloodidel. Sellega näed hästi veealuseid objekte. Olgu selleks siis uppunud puu, paadivrakk, kivivare või midagi muud. Komplektis ka vajalikud kinnitused paadi ahtripeegli külge kinnitamiseks.
SKU: 11460
233,00 €
Äge külgedele ja alla vaatav andurikomplekt, mis 3D ploki abiga suudab toota 3-mõõtmelist vaadet. Saab kasutada vaid Lowrance HDS Carbon ja HDS Live seeria kajaloodidel. Näed detailselt veealuseid objekte, samuti on kalad eri värvidega veekihis eristatavad.
Komplektis nii andur kui 3D Structurescan plokki, kuhu ta ühendatakse. Ja kuna see 3D andur kasutab vaid 455/800 kHz sagedusi, siis on klassikalise sonaripildi saamiseks vajalik ka tavaline 200kHz andur lisaks soetada. Kajalood on suuteline ka nende pildid kokku miksima.
Komplektis on loomulikult ka vajalikud kinnitused paadi ahtripeegli külge kinnitamiseks.
SKU: 12229
1372,50 €
Garmini uusim suundandur LV34 koos plokiga, mille abil saad vaadata reaalajas liikuvat pilti ja näha, kuidas kala reageerib Su landile või muule peibutisele. Võimalik otsida kalu kuni 30 m kauguselt. Vaatenurk forward-rezhiimis 20 kraadi. Võimalik kasutada erinevates asendites, saavutamaks erinevaid vaatenurki.
Kasutada saab seda andurit koos hea võimekusega Garmini kajaloodiekraaniga, näiteks Echomap Ultra 92sv, 102sv või 122sv, mis on siis vastavalt 9", 10" ja 12". Mida suurem ekraan, seda parem nähtavus.
Kasutatav nii suvel paadist kui talvisel jääpüügil. Koos Lowrance Active Target 2-ga üks parimaist saadaolevaist seda tüüpi andureist.
SKU: 12809
2199,00 €