Sun Cover LOWRANCE Hook2/Reveal - 7, white

SKU: 10774
Brand:
Price:
29,00 €
Qty.: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
Similar products
Lowrance Active Imaging™ 3-1 andur on edasiarendus senisest populaarsest Totalscan andurist, mis annab põhjastruktuuridest veelgi detailsema ja selgema ülevaate ja võimaldab DownScan FishReveal™-tehnoloogiat kasutades senisest märksa paremini saada ülevaadet sellest, kus kalad asuvad. Sest senisel kahevärvilisel allavaate struktuur- ja downskänni pildil värvib kajalood need lihtsalt ja kontrastselt teist värvi, nagu alumisel pildil näha. Sobib kõigile uutele Elite Ti2, Elite FS ja HDS Live kajaloodidele.
SKU: 10792
450,00 €
Raymarine Dragonfly jääkomplekt sisaldab kõiki jääpüügiks või kajaloodi kaasaskandmiseks vajalikke komponente: kotti, 7Ah/12V akut, laadijat, CPT-S jääandurit (2,5 m juhtmega) ja ujukit. Kalapüügikomplektil pole kaasas kinnitusjalga, seega tuleb kasutada seadmega kaasas olnud kinnitusjalga.

See jääpüügikomplekt ei sisalda kajaloodi ennast ja on mõeldud neile, kellel on vastav Dragonfly seeria seade olemas või plaanis see eraldi osta. Komplektis olev jääpüügiandur ühildub roheliste pistikutega Dragonfly 4DVS, 5DVS, 4Pro, 5Pro ja 7Pro seadmetega. Kui kasutate Raymarine Dragonfly 6 või 7 seadet (mitte Pro-seeria), siis on vajalik A80331 adapterkaabel.

SKU: 11100
303,98 €
See on kajaloodijalg, mis on mõeldud 4" ja 5" Hook2/Reveal kajaloodiekraanidele. Täpselt samasugune nagu Sinu 4" ja 5" Hook2/Reveal kajaloodiga originaalkomplektis kaasas oli. Muidu Sul seda vaja ei lähe, aga kui tahad enda olemasolevat kajaloodi kasutada teisel paadil, või seda ekraani talvel jää peale navigeerimiseks kaasa võtta (näiteks kotis alusele või saani/ATV külge kinnitada), ja ei taha kronsteini iga kord paadi küljest lahti kruvida, siis on küll mõistlik endale teine samasugune kronstein soetada. RAM-il on muidugi olemas ka spetsiaalselt disainitud otsik RAM-202U-LO11, mis ka sellele kajaloodiekraanile ilma originaaljalga kasutamata sobib.
SKU: 11741
28,00 €
Lowrance jääpüügiks mõeldud kokkuvolditav teleskoop-andurikinnitus, mis tehtud metallist. Mõeldud suunatavate Active Targeti ja Active Target 2 andurite jaoks, aga sobib väga hästi ka Garmini Livescopele, mille analoogne kinnitus on plastikust.
Tasub lihtsalt meeles pidada, et kui Active Targeti anduriga kalale lähed, siis anduri jää alla saamiseks peab Su jääauk olema 180mm (õhema jääga) ja 200mm, kui jää on paks. Vastava mõõduga jääpuurid on meil tootevalikus olemas.
SKU: 12335
219,00 €