Sun Cover LOWRANCE Hook2/Reveal - 7, white

SKU: 10774
Brand:
Price:
29,00 €
Qty.: - +
Seda ekraanikaitset on Sul vaja ekraani katmiseks sel ajal, kui Sa kajaloodi ei kasuta. Vihma eest pole ekraani vaja kaitsta, sest see on veekindel. Elite Ti ja HDS seeriatel on ekraanikaitse komplektis, aga Hook ja Hook2 seeriatel tuleb see soovi korral juurde osta.
Similar products
Külgedele ja alla vaatav andur. Saab kasutada Lowrance Hook2 Tripleshot ja Reveal Tripleshot kajaloodidel. Sellega näed hästi veealuseid objekte. Olgu selleks siis uppunud puu, paadivrakk, kivivare või midagi muud. Komplektis ka vajalikud kinnitused paadi ahtripeegli külge kinnitamiseks.
SKU: 11460
233,00 €
Lowrance jääpüügiks mõeldud kokkuvolditav teleskoop-andurikinnitus, mis tehtud metallist. Mõeldud suunatavate Active Targeti ja Active Target 2 andurite jaoks, aga sobib väga hästi ka Garmini Livescopele, mille analoogne kinnitus on plastikust.
Tasub lihtsalt meeles pidada, et kui Active Targeti anduriga kalale lähed, siis anduri jää alla saamiseks peab Su jääauk olema 180mm (õhema jääga) ja 200mm, kui jää on paks. Vastava mõõduga jääpuurid on meil tootevalikus olemas.
SKU: 12335
219,00 €